ລາວ
English
Facebook-f
Youtube
X-twitter
Envelope
ໜ້າຫຼັກ
ຄົ້ນຫາຄວາມຮູ້ໃໝ່
ເລື່ອງເລົ່າ
ເຮືອນຄົວລາວ
ຂ່າວສານ
ກ່ຽວກັບ
X
ໜ້າຫຼັກ
ຄົ້ນຫາຄວາມຮູ້ໃໝ່
ຊະນິດພັນ
ນັກຊີວະນາໆພັນກະສິກຳຕົວແບບ
ຫໍສະໝຸດ
ເລື່ອງເລົ່າ
ເຮືອນຄົວລາວ
ຂ່າວສານ
ກ່ຽວກັບ
ກ່ຽວກັບພາເຂົ້າລາວ
ຊີວະນາໆພັນກະສິກຳແມ່ນຫຍັງ?
ທີມງານຂອງພວກເຮົາ
ຄູ່ຮ່ວມງານ ແລະ ຜູ້ປະກອບສ່ວນ
ປະກອບສ່ວນຄຳຄິດເຫັນເພີ່ມເຕີມ
X
Home
»
ເລື່ອງເລົ່າ
»
ຕົ້ມສົ້ມຂຽດໃສ່ໃບຂາມ
ຕົ້ມສົ້ມຂຽດໃສ່ໃບຂາມ
Last updated on December 13, 2024
(first published: December 13, 2024)
by Andy Souvanphakdy
ສັດນໍ້າ & ປາ
ປະເພດຜັກ
ສ່ວນປະກອບ:
ຂຽດ
ໃບຂາມ
ຂ່າ
ຫົວສີໄຄ
ໝາກເຜັດດິບ
ຫອມບົວແດງ
ໃບຂີ້ຫູດ
ໝາກຂາມປຽກ
ວິທີປຸງແຕ່ງ
ຕົ້ມນໍ້າໃຫ້ຟົດດີ
ນໍຳ ຂ່າ,ຫົວສີໄຄ,ໃບຂີ້ຫູດ,ໝາກເຜັດ,ຫອມບົວແດງ,ໝາກຂາມປຽກ ໄປຕົ້ມກ່ອນເພື່ອໃຫ້ນໍ້າສະໝຸນໄພອອກເພື່ອຊ່ວຍດັບກິ່ນຄາວຂອງຂຽດ
ຫລັງຈາກນັ້ນກໍຕາມດ້ວຍໃບຂາມ ປຸງລົດຊາດຕາມໃຈມັກ
ແລ້ວກໍ່ຕາມດ້ວຍຂຽດ ຕົ້ມໄປເລື້ອຍໆຈົນກວ່າຂຽດສຸກດີ.
ສູດ ເກດສະລິນ
Share
Prev
Previous
5 ວິທີທົດສອບນ້ຳເຜິ້ງແທ້ ຫຼື ປອມ
Next
ຊາປ່າ ຊ່ວຍສົ່ງເສີມເສດຖະກິດທ້ອງຖິ່ນອະນຸຮັກຊີວະນາໆພັນ
Next
See also
ອ່ອມຂຽດ
ແກງຂຽດ
Recent Stories
ສວນຄົວ ຄືພື້ນຖານ ສໍາລັບໂພຊະນາການທີ່ດີ Home gardens are roots for good nutrition
March 22, 2024
ຜັກອີຮຸມ ສຸດຍອດຂອງຜັກໃບຂຽວ Moringa powder: the green gold
March 22, 2024
ຖົ່ວຂຽວ ໃຫ້ທາດໂປຣຕິນ Mungbeans protein that comes from plants
March 22, 2024
ມາເບິ່ງວິທີຊອກຊື່ພືດຂອງຮ້ານໂດຍຂະນ້ອຍ
March 13, 2024
ທີ່ມາຂອງຊື່ຮ້ານອາຫານ ໂດຍຂະນ້ອຍ
March 13, 2024