ສ່ວນປະສົມ
- ກຸ້ງ 2 ຖ້ວຍນ້ອຍ
- ໝາກນາວ 1 ໜ່ວຍ
- ນ້ຳປາ 1 ບ່ວງແກງ
- ໝາກເຜັດປົ່ນ 1 ບ່ວງແກງ
- ໝາກເຜັດດິບ 4 ໜ່ວຍ (ຊອຍ)
- ເຂົ້າຂົ້ວ 2-3 ບ່ວງແກງ
- ຫອມບົ່ວຊອຍ 1 ຖ້ວຍນ້ອຍ
- ຫອມເປຊອຍ 1 ຖ້ວຍນ້ອຍ
- ຫອມລາບ 1 ຖ້ວຍນ້ອຍ
ວິທີປຸງແຕ່ງ
- ນຳກຸ້ງ ໄປໜຶ້ງ ຫຼື ຂົ້ວ
- ໃສ່ກຸ້ງ, ໝາກເຜັດດິບ, ຫອມບົ່ວໃບ, ຫອມເປ, ຫອມລາບລົງໃນຊາມ
- ປຸງລົດດ້ວຍນ້ຳປາ, ເຂົ້າຂົ້ວ, ໝາກນາວ ແລະໝາກເຜັດປົ່ນ
- ຄົນສ່ວນປະສົມທຸກຢ່າງໃຫ້ເຂົ້າກັນ, ຊິມ ແລະ ເພີ່ມລົດຊາດຕາມຕ້ອງການ
ຄຳແນະນຳ
- ໃສ່ໝາກຖົ່ວຍາວ
- ປຸງລົດຊາດໃຫ້ເຜັດ ແລະ ສົ້ມໜ້ອຍໜຶ່ງ ຈະຊ່ວຍເພີ່ມໃຫ້ລົດຊາດແຊບຫຼາຍຂຶ້ນ
ວີດີໂອແນະນຳ ຜູ້ສາວຝັ່ງຂອງ