Home » ເລື່ອງເລົ່າ » ແກງປາຄໍ່ໃສ່ຜັກຕິ້ວ
ສ່ວນປະກອບ:
ວິທີປຸງແຕ່ງ:
ຕົ້ມນໍ້າໃຫ້ຟົດ ໃສ່ ຫົວສີໄຄ, ຫອມບົວແຫ້ງ, ໝາກເຜັດດິບ ລົງໄປກ່ອນ, ຫລັງຈາກນັ້ນຈື່ງໃສ່ປາລົງໄປ ຕົ້ມໄປປະມານ 30 ຫາ 45 ນາທີ ເຫັນວ່າປາສຸກດີແລ້ວ ກໍ່ປຸງລົດຊາດຕາມໃຈມັກ ແລ້ວຕາມດ້ວຍຜັກຕິ້ວ ແລະ ຫອມບົວໃບ.