ສ່ວນປະກອບ
ວິທີປຸງແຕ່ງ:
ຕົ້ມນໍ້າໃຫ້ຟົດດີ, ທຸບຂີງ ຫລື ອາດຈະຊອຍເປັນປ່ຽງບາງໆໃສ່ກໍ່ໄດ້ ເພື່ອຈະກິນໄດ້ງ່າຍ ຕົ້ມໄປອີກປະມານ 5 ນາທີ ແລະ ຕາມດ້ວຍກະດູກໝູ ຕົ້ມໄປເລື້ອຍໆຈົນກວ່າໝູສຸກດີແລ້ວ ກໍ່ຕາມດ້ວຍໝາກນໍ້າ,ຕົ້ມອີກປະມານ 15-20 ນາທີ ເຫັນວ່າໝາກນໍ້າສຸກດີກໍ່ໃສ່ຜັກນາງຕູ່ ແລະ ຫອມບົວໃບໄດ້ເລີຍ