ລາວ
English
Facebook-f
Youtube
X-twitter
Envelope
Home
Discover
Stories
Lao Kitchen
News
About
X
Home
Discover
Species
Champions
Library
Stories
Lao Kitchen
News
About
About Pha Khao Lao
What is Agrobiodiversity?
Our Team
Partners and Contributors
Get Involved
X
Home
»
Stories
»
ຜັກ ແລະ ໝາກໄມ້ທີ່ມີຄ່ານ້ຳຕານຕໍ່າ (Low Glycemic Index)
ຜັກ ແລະ ໝາກໄມ້ທີ່ມີຄ່ານ້ຳຕານຕໍ່າ (Low Glycemic Index)
Last updated on December 3, 2024
(first published: December 3, 2024)
by bouavone
Health
ຜັກ ແລະ ໝາກໄມ້ທີ່ມີຄ່ານ້ຳຕານຕໍ່າ ສາມາດກິນຫຼາຍໄດ້ ແລະ ດີຕໍ່ສຸຂະພາບ ໂດຍມີລາຍຊື່ດັ່ງລຸ່ມນີ້:
ຜັກ
ຜັກກາດດອກຂຽວ (broccoli)
ໜໍ່ໄມ້ຝຣັ່ງ
ກະລໍາດອກ
ກະລໍາປີ
ຫອມປ້ອມ
ເຫັດ
ໝາກແຕງ
ຜັກສະລັດ
ຫົວຜັກກາດຂາວ ຫຼື ຫົວໄຊເທົ້າ
ຜັກຫົມ
ໝາກຖົ່ວ
ຕ່າງໆ
ຜັກກາດນາ ຫືູ້ ຜັກຄະນ້າ
ຫົວຫອມ
ໝາກອຶ
ມັນດ້າງສີມ້ວງ
ພິກໄທ
ໝາກສົ້ມພໍດີ
ໝາກໄມ້
ໝາກສີດາ
ໝາກກ້ຽງ
ໝາກກ້ວຍ
ແອັບເປິ້ນ
ໝາກອາງຸ່ນ
ໝາກເຊີຣີ່
ກີວີ່
ໝາກຫຸ່ງ
ໝາກຄາຍ
ສະຕໍເບີລີ
ໝາກມອນ
Share
Prev
Previous
ຄວາມໝາຍ ແລະ ຄວາມສຳຄັນຂອງສັດນໍ້າສັດປ່າ
Next
ລ້າງຜັກ ແລະ ໝາກໄມ້ແນວໃດ ເພື່ອຄວາມປອດໄພບໍ່ໃຫ້ສານພິດຕົກຄ້າງ
Next
See also
ผักผลไม้ที่มีค่าไกลซิมิค อินเด็กซ์ต่ำ
Recent Stories
Moringa powder: the green gold
March 22, 2024
ສວນຄົວ ຄືພື້ນຖານ ສໍາລັບໂພຊະນາການທີ່ດີ Home gardens are roots for good nutrition
March 22, 2024
ນໍ້ານົມແບ້ ສຳລັບໂພຊະນາການຂອງເດັກ Do you know You can milk your goats
March 22, 2024
ຖົ່ວຂຽວ ໃຫ້ທາດໂປຣຕິນ Mungbeans protein that comes from plants
March 22, 2024
ປາແຫ້ງບົດ ຊ່ວຍໃຫ້ກະດູກແຂງແຮງ
March 22, 2024