March 22, 2024
ສ່ວນປະກອບ:
ການກະກຽມ:
ການປຸງແຕ່ງ:
3. ຫຼັງຈາກທິ່ລໍຖ້າຈົນໝໍ້ຮ້ອນ ໃຫ້ນໍາປາທີ່ກຽມໄວ້ນັ້ນໃສ່ລົງໃນໝໍ້ ຕົ້ມໄວ້ປະມານ 3-5 ນາທີ, ຕໍ່ມາໃຫ້ນໍາເອົາເຂົ້າຂົ້ວທີ່ກຽມໄວ້ນັ້ນເທລົງໝໍ້ ແລະ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ
4. ປິດຝາໝໍ້ ຕົ້ມໄວ້ປະມານ 2-3 ນາທີ ກໍສາມາດຮັບປະທານໄດ້ແລ້ວ