ລາວ
English
Facebook-f
Youtube
X-twitter
Envelope
ໜ້າຫຼັກ
ຄົ້ນຫາຄວາມຮູ້ໃໝ່
ເລື່ອງເລົ່າ
ເຮືອນຄົວລາວ
ຂ່າວສານ
ກ່ຽວກັບ
X
ໜ້າຫຼັກ
ຄົ້ນຫາຄວາມຮູ້ໃໝ່
ຊະນິດພັນ
ນັກຊີວະນາໆພັນກະສິກຳຕົວແບບ
ຫໍສະໝຸດ
ເລື່ອງເລົ່າ
ເຮືອນຄົວລາວ
ຂ່າວສານ
ກ່ຽວກັບ
ກ່ຽວກັບພາເຂົ້າລາວ
ຊີວະນາໆພັນກະສິກຳແມ່ນຫຍັງ?
ທີມງານຂອງພວກເຮົາ
ຄູ່ຮ່ວມງານ ແລະ ຜູ້ປະກອບສ່ວນ
ປະກອບສ່ວນຄຳຄິດເຫັນເພີ່ມເຕີມ
X
Home
»
ເລື່ອງເລົ່າ
»
ໜາບປາຊິວ (ໝົກປາຊິວ)
ໜາບປາຊິວ (ໝົກປາຊິວ)
Last updated on December 6, 2024
(first published: December 6, 2024)
by Andy Souvanphakdy
ສັດນໍ້າ & ປາ
ໜາບປາຊິວ ໃສ່ໃບຕອງປີ້ງໄຟຮ້ອນໆ ຊ່ວຍເພີ່ມກິ່ນຫອມ ແລະ ມີລົດຊາດທີ່ແຊບຫຼາຍຂຶ້ນ
ສ່ວນປະກອບ
ປາຊິວ(ອາດຈະເດັດຫົວ,ໃສ້ຂີ້,ເອົາເກັດອອກ)
ຜັກນາງຕູ່
ຫົວສີໄຄ
ຫອມບົວແດງ
ໝາກເຜັດດິບ
ໃບຕອງ
ວີທີປຸງແຕ່ງ
ຊອຍຫົວສີໄຄ, ຫອມບົວແດງ, ໝາກເຜັດດິບຂະໜາດພໍດີ ແລ້ວເອົາໄປຄົນກັບປາຊິວທີ່ຕຽມໄວ້
ປຸງລົດຊາດຕາມໃຈມັກ ແລ້ວຕາມດ້ວຍຜັກນາງຕູ່ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນດີອີກເທື່ອໜື່ງ
ຫລັງຈາກນັ້ນກໍ່ນຳໃບຕອງມາຫໍ່ໃຫ້ໄດ້ຂະໜາດພໍດີງາມບໍ່ໃຫ່ຍບໍນ້ອຍເກີນໄປ
ນຳປີ້ງດ້ວຍໄຟປານກາງ ປະມານ 45-60 ນາທີ.
ສູດໂດຍ ເກດສະລິນ
Share
Prev
Previous
ແກງປາຄໍ່ໃສ່ຜັກຕິ້ວ
Next
ໝົກຮວກ
Next
See also
Lao Steamed Chicken in Banana Leaves – MOK KAI LAO
ໝົກປາຊິວ
ໝົກປາຊິວ
ໝົກປາຊິວ
Recent Stories
ສວນຄົວ ຄືພື້ນຖານ ສໍາລັບໂພຊະນາການທີ່ດີ Home gardens are roots for good nutrition
March 22, 2024
ຜັກອີຮຸມ ສຸດຍອດຂອງຜັກໃບຂຽວ Moringa powder: the green gold
March 22, 2024
ຖົ່ວຂຽວ ໃຫ້ທາດໂປຣຕິນ Mungbeans protein that comes from plants
March 22, 2024
ມາເບິ່ງວິທີຊອກຊື່ພືດຂອງຮ້ານໂດຍຂະນ້ອຍ
March 13, 2024
ທີ່ມາຂອງຊື່ຮ້ານອາຫານ ໂດຍຂະນ້ອຍ
March 13, 2024