ຜັກ ແລະ ໝາກໄມ້ທີ່ມີຄ່ານ້ຳຕານຕໍ່າ (Low Glycemic Index)

ຜັກ ແລະ ໝາກໄມ້ທີ່ມີຄ່ານ້ຳຕານຕໍ່າ ສາມາດກິນຫຼາຍໄດ້ ແລະ ດີຕໍ່ສຸຂະພາບ ໂດຍມີລາຍຊື່ດັ່ງລຸ່ມນີ້:
  • ຜັກ
  1. ຜັກກາດດອກຂຽວ (broccoli)
  2. ໜໍ່ໄມ້ຝຣັ່ງ
  3. ກະລໍາດອກ
  4. ກະລໍາປີ
  5. ຫອມປ້ອມ
  6. ເຫັດ
  7. ໝາກແຕງ
  8. ຜັກສະລັດ
  9. ຫົວຜັກກາດຂາວ ຫຼື ຫົວໄຊເທົ້າ
  10. ຜັກຫົມ
  11. ໝາກຖົ່ວຕ່າງໆ
  12. ຜັກກາດນາ ຫືູ້ ຜັກຄະນ້າ
  13. ຫົວຫອມ
  14. ໝາກອຶ
  15. ມັນດ້າງສີມ້ວງ
  16. ພິກໄທ
  17. ໝາກສົ້ມພໍດີ
  • ໝາກໄມ້
  1. ໝາກສີດາ
  2. ໝາກກ້ຽງ
  3. ໝາກກ້ວຍ
  4. ແອັບເປິ້ນ
  5. ໝາກອາງຸ່ນ
  6. ໝາກເຊີຣີ່
  7. ກີວີ່
  8. ໝາກຫຸ່ງ
  9. ໝາກຄາຍ
  10. ສະຕໍເບີລີ
  11. ໝາກມອນ
Share