ລາວ
English
Facebook-f
Youtube
X-twitter
Envelope
ໜ້າຫຼັກ
ຄົ້ນຫາຄວາມຮູ້ໃໝ່
ເລື່ອງເລົ່າ
ເຮືອນຄົວລາວ
ຂ່າວສານ
ກ່ຽວກັບ
X
ໜ້າຫຼັກ
ຄົ້ນຫາຄວາມຮູ້ໃໝ່
ຊະນິດພັນ
ນັກຊີວະນາໆພັນກະສິກຳຕົວແບບ
ຫໍສະໝຸດ
ເລື່ອງເລົ່າ
ເຮືອນຄົວລາວ
ຂ່າວສານ
ກ່ຽວກັບ
ກ່ຽວກັບພາເຂົ້າລາວ
ຊີວະນາໆພັນກະສິກຳແມ່ນຫຍັງ?
ທີມງານຂອງພວກເຮົາ
ຄູ່ຮ່ວມງານ ແລະ ຜູ້ປະກອບສ່ວນ
ປະກອບສ່ວນຄຳຄິດເຫັນເພີ່ມເຕີມ
X
Home
»
ຜັກ ແລະ ໝາກໄມ້ທີ່ມີຄ່ານ້ຳຕານຕໍ່າ (Low Glycemic Index)
ຜັກ ແລະ ໝາກໄມ້ທີ່ມີຄ່ານ້ຳຕານຕໍ່າ (Low Glycemic Index)
Last updated on November 21, 2024
(first published: November 21, 2024)
by bouavone
ສຸຂະພາບ
ຜັກ ແລະ ໝາກໄມ້ທີ່ມີຄ່ານ້ຳຕານຕໍ່າ ສາມາດກິນຫຼາຍໄດ້ ແລະ ດີຕໍ່ສຸຂະພາບ ໂດຍມີລາຍຊື່ດັ່ງລຸ່ມນີ້:
ຜັກ
ຜັກກາດດອກຂຽວ (broccoli)
ໜໍ່ໄມ້ຝຣັ່ງ
ກະລໍາດອກ
ກະລໍາປີ
ຫອມປ້ອມ
ເຫັດ
ໝາກແຕງ
ຜັກສະລັດ
ຫົວຜັກກາດຂາວ ຫຼື ຫົວໄຊເທົ້າ
ຜັກຫົມ
ໝາກຖົ່ວ
ຕ່າງໆ
ຜັກກາດນາ ຫືູ້ ຜັກຄະນ້າ
ຫົວຫອມ
ໝາກອຶ
ມັນດ້າງສີມ້ວງ
ພິກໄທ
ໝາກສົ້ມພໍດີ
ໝາກໄມ້
ໝາກສີດາ
ໝາກກ້ຽງ
ໝາກກ້ວຍ
ແອັບເປິ້ນ
ໝາກອາງຸ່ນ
ໝາກເຊີຣີ່
ກີວີ່
ໝາກຫຸ່ງ
ໝາກຄາຍ
ສະຕໍເບີລີ
ໝາກມອນ
Share
Prev
Previous
ຄວາມໝາຍ ແລະ ຄວາມສຳຄັນຂອງສັດນໍ້າສັດປ່າ
Next
ລ້າງຜັກ ແລະ ໝາກໄມ້ແນວໃດ ເພື່ອຄວາມປອດໄພບໍ່ໃຫ້ສານພິດຕົກຄ້າງ
Next
See also
ผักผลไม้ที่มีค่าไกลซิมิค อินเด็กซ์ต่ำ
Recent Stories
ຖົ່ວຂຽວ ໃຫ້ທາດໂປຣຕິນ Mungbeans protein that comes from plants
March 22, 2024
ສວນຄົວ ຄືພື້ນຖານ ສໍາລັບໂພຊະນາການທີ່ດີ Home gardens are roots for good nutrition
March 22, 2024
ຜັກອີຮຸມ ສຸດຍອດຂອງຜັກໃບຂຽວ Moringa powder: the green gold
March 22, 2024
ມາເບິ່ງວິທີຊອກຊື່ພືດຂອງຮ້ານໂດຍຂະນ້ອຍ
March 13, 2024
ທີ່ມາຂອງຊື່ຮ້ານອາຫານ ໂດຍຂະນ້ອຍ
March 13, 2024