ແຈ່ວປາຢ້າງ

ແຈ່ວປາຢ້າງ ທ້ອງຖິ່ນຂອງລາວ ນຳມາຈໍ້າກິນເຂົ້າໜຽວຈະແຊບຫຼາຍ

ສ່ວນປະກອບ

  • ປາຢ້າງ
  • ໝາກເຜັດ
  • ເກືອ
  • ກະທຽມ

ວິທີປຸງແຕ່ງ

  1. ຈີ່ປາຢ້າງໃຫ້ສຸກ
  2. ຈີ່ໝາກເຜັດ ແລະ ຫົວຜັກທຽມ ໃຫ້ສຸກ
  3. ໃສ່ປາຢ້າງ, ເກືອ, ໝາກເຜັດ ແລະ ຫົວຜັກທຽມລົງໃນຄົກ ຕຳໃຫ້ລະອຽດໂດຍສະເພາະຊີ້ນປາ
  4. ຊິມ ແລະ ເພີ່ມລົດຊາດຕາມຕ້ອງການ
Share