ສ່ວນປະກອບ
- ໝາກຈອງບານ 1 ຖ້ວຍນ້ອຍ
- ກະທິໝາກພ້າວ 800 ml
- ນໍ້າຕານຊາຍແດງ 1 ຖ້ວຍນ້ອຍ
- ເຂົ້າລອດຊ່ອງ 1 ຖ້ວຍນ້ອຍ
ວິທີປຸງແຕ່ງ
- ກຽວນໍ້າຕານໃຫ້ລະລາຍ ແລ້ວໃສ່ກະທິລົງໄປ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ
- ເທກະທິທີ່ກຽມໄວ້ນັ້ນ ໃສ່ກັບໝາກຈອງບານ ແລ້ວເຕີມເຂົ້າລອດຊ່ອງ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ ສາມາດຮັບປະທານໄດ້ແລ້ວ
ແນະນຳ: ເພີ່ມເຂົ້າກໍ່າໃສ່ ຖ້າຕ້ອງການ
ສູດອາຫານ: ດວງແຂ ແກ້ວນ້ອຍ