ສ່ວນປະກອບ
ວິທີປຸງແຕ່ງ
ຊອຍໜໍ່ໄມ້
ຍ່ອງໃບຢານາງໃສ່ກັບນໍ້າ
ຕົ້ມນໍ້າຢານາງ
ຫຼັງຈາກນໍ້າຮ້ອນ ໃຫ້ໃສ່ໜໍ່ໄມ້, ໃສ່ເຫັດ, ໝາກບວບ ແລະ ໝາກອຶຊອຍ
ຕຳເຂົ້າເບືອໃຫ້ມຸ່ນລະອຽດ, ແລ້ວໃສ່ລົງໝໍ້
ໃສ່ຈີ່ນາຍ, ລໍຖ້າໃຫ້ນໍ້າຟົດ ແລ້ວໃສ່ປາແດກ
ຕໍ່ມາໃຫ້ໃສ່ຜັກຂະແຍງ ແລະ ຜັກຂະ, ປິດຝາປະໄວ້ 10 ນາທີ ພ້ອມຮັບປະທານ
ສູດອາຫານ ດວງແຂ ແກ້ວນ້ອຍ