Home » ເລື່ອງເລົ່າ » ປີ້ງໝາກເຜັດໃຫ່ຍ ຍັດໄສ້ປາແດກ
ສ່ວນປະກອບ
ວິທີປຸ່ງແຕ່ງ:
ຟັກປາແດກ,ຂ່າ,ຫົວສີໄຄ,ຫອມບົວແຫ້ງ,ໝາກເຜັດດິບ ໃຫ້ລະອຽດ ແລ້ວປຸງລົດຊາດຕາມໃຈມັກ,ຫລັງຈາກນັ້ນນຳໄປຍັດໃສ່ໝາກເຜັດໃຫ່ຍທີ່ເຮົາກຽມໄວ້ ແລ້ວເອົາໄປປິ້ງຈົນກວ່າໝາກເຜັດສຸກ.