ປີ້ງໝາກເຜັດໃຫ່ຍ ຍັດໄສ້ປາແດກ

ສ່ວນປະກອບ

  • ປາແດກປາໃຫ່ຍ
  • ໝາກເຜັດໃຫ່ຍ ຍາວ ຫລື ປຸ້ມ
  • ຫົວສີໄຄ
  • ຫອມບົວແດງ
  • ຂ່າ
  • ໝາກເຜັດດິບ

ວິທີປຸ່ງແຕ່ງ:

ຟັກປາແດກ,ຂ່າ,ຫົວສີໄຄ,ຫອມບົວແຫ້ງ,ໝາກເຜັດດິບ ໃຫ້ລະອຽດ ແລ້ວປຸງລົດຊາດຕາມໃຈມັກ,ຫລັງຈາກນັ້ນນຳໄປຍັດໃສ່ໝາກເຜັດໃຫ່ຍທີ່ເຮົາກຽມໄວ້ ແລ້ວເອົາໄປປິ້ງຈົນກວ່າໝາກເຜັດສຸກ.
 

Share