ລາວ
English
Facebook-f
Youtube
X-twitter
Envelope
ໜ້າຫຼັກ
ຄົ້ນຫາຄວາມຮູ້ໃໝ່
ເລື່ອງເລົ່າ
ເຮືອນຄົວລາວ
ຂ່າວສານ
ກ່ຽວກັບ
X
ໜ້າຫຼັກ
ຄົ້ນຫາຄວາມຮູ້ໃໝ່
ຊະນິດພັນ
ນັກຊີວະນາໆພັນກະສິກຳຕົວແບບ
ຫໍສະໝຸດ
ເລື່ອງເລົ່າ
ເຮືອນຄົວລາວ
ຂ່າວສານ
ກ່ຽວກັບ
ກ່ຽວກັບພາເຂົ້າລາວ
ຊີວະນາໆພັນກະສິກຳແມ່ນຫຍັງ?
ທີມງານຂອງພວກເຮົາ
ຄູ່ຮ່ວມງານ ແລະ ຜູ້ປະກອບສ່ວນ
ປະກອບສ່ວນຄຳຄິດເຫັນເພີ່ມເຕີມ
X
Home
»
ເລື່ອງເລົ່າ
»
ຍຳໜັງຄວາຍ
ຍຳໜັງຄວາຍ
Last updated on November 22, 2024
(first published: November 22, 2024)
by Andy Souvanhphukdee
ປະເພດຊີ້ນ
ຍຳໜັງຄວາຍແຊບໆ ໃສ່ໝາກປີ
ສ່ວນປະສົມ
ໜັງ ຄວາຍຕົ້ມສຸກ
ໝາກປີ 1 ໜ່ວຍນ້ອຍ
ໝາກເຂືອ 5 ໜ່ວຍ
ຜັກໜອກ 1 ຖ້ວຍ
ເກືອ 1 ບ່ວງຊາ
ນ້ຳປາ 1 ບ່ວງແກງ
ເຂົ້າຂົ້ວ 2 ບ່ວງແກງ
ໝາກນາວ 2 ໜ່ວຍ
ໝາກເຜັດ 5-8 ໜ່ວຍ
ຜັກຫອມປ້ອມ
ວິທີປຸງແຕ່ງ
ຊອຍໝາກປີ ໃສ່ນ້ຳປະສົມໝາກນາວ ເພື່ອບໍ່ໃຫ້ໝາກປີດຳ
ປັ້ນນ້ຳອອກຈາກໝາກປີໃຫ້ໝົດ
ຊອຍໜັງ, ໝາກເຂືອ, ຜັກໜອກ ແລະ ໝາກເຜັດ ໃຫ້ເປັນຕ່ອນນ້ອຍໆ
ໃສ່ໜັງ, ໝາກປີ, ໝາກເຂືອ ແລະ ຜັກໜອກ ລົງໃນຖ້ວຍ
ປຸງລົດດ້ວຍເກືອ, ນ້ຳປາ, ເຂົ້າຂົ້ວ, ໝາກນາວ ແລະ ໝາກເຜັດ, ແລ້ວຄົນທຸກຢ່າງໃຫ້ເຂົ້າກັນ
ຊິມ ແລະ ເພີ່ມລົດຊາດຕາມຕ້ອງການ
Share
Prev
Previous
ກ້ອຍກຸ້ງຝອຍ
Next
ເຂົ້າໜົມຕະໂກ
Next
See also
ເຕັກນິກວິທີລ້ຽງດ້ວງໝາກພ້າວ
ການລ້ຽງດ້ວງພ້າວເປັນອາຊີບເສີມ
ເທັກນິກການລ້ຽງດ້ວງສາຄູ (ດ້ວງພ້າວ)
ການລ້ຽງດ້ວງສາຄູ (ດ້ວງພ້າວ)
ການລ້ຽງດ້ວງມະພ້າວ (ດ້ວງພ້າວ)
Recent Stories
ຖົ່ວຂຽວ ໃຫ້ທາດໂປຣຕິນ Mungbeans protein that comes from plants
March 22, 2024
ສວນຄົວ ຄືພື້ນຖານ ສໍາລັບໂພຊະນາການທີ່ດີ Home gardens are roots for good nutrition
March 22, 2024
ຜັກອີຮຸມ ສຸດຍອດຂອງຜັກໃບຂຽວ Moringa powder: the green gold
March 22, 2024
ມາເບິ່ງວິທີຊອກຊື່ພືດຂອງຮ້ານໂດຍຂະນ້ອຍ
March 13, 2024
ທີ່ມາຂອງຊື່ຮ້ານອາຫານ ໂດຍຂະນ້ອຍ
March 13, 2024