ສ່ວນປະສົມ
- ຜັກໜອກ 3 ຈອກກາເຟ
- ນ້ຳຕົ້ມ 0,5 ລິດ
- ນໍ້າເຊື່ອມ (ຖ້າຕ້ອງການ)
ສຳລັບ 2 ແກ້ວ
didigamescom.org
ວິທີປຸງແຕ່ງ
- ລ້າງຜັກໜອກໃຫ້ສະອາດ
- ຊອຍຜັກໜອກເປັນຕ່ອນນ້ອຍ ເພື່ອຄວາມໃນເວລາປັ່ນ
- ໃສ່ຜັກໜອກຊອຍພ້ອມນ້ຳຕົ້ມ ລົງໃນເຄື່ອງປັ່ນ (ໃສ່ນ້ຳເຊື່ອມ ຖ້າຕ້ອງການ)
- ປັ່ນຜັກໜອກຈົນມຸ່ນລະອຽດ
- ຕອງດ້ວຍຜ້າຂາວສະອາດ ຫຼື ເຄື່ອງກັ່ນຕອງ
- ຮັບປະທານສົດໆ ຫຼື ຈະໃສ່ນ້ຳແຂງກໍໄດ້ຕາມຕ້ອງການ
ຄຳແນະນຳ
- ໃສ່ນ້ຳຕົ້ມໃບເຕີຍແທນ ເພື່ອເພີ່ມກິ່ນຫອມ
- ບໍ່ຄວນໃສ່ນ້ຳເຊື່ອມຖ້າຫາກ ຕ້ອງການລົດນ້ຳໜັກ
ວີດີໂອເພີ່ມເຕີມຈາກ RunAwayRice