ລາວ
English
Facebook-f
Youtube
X-twitter
Envelope
ໜ້າຫຼັກ
ຄົ້ນຫາຄວາມຮູ້ໃໝ່
ເລື່ອງເລົ່າ
ເຮືອນຄົວລາວ
ຂ່າວສານ
ກ່ຽວກັບ
X
ໜ້າຫຼັກ
ຄົ້ນຫາຄວາມຮູ້ໃໝ່
ຊະນິດພັນ
ນັກຊີວະນາໆພັນກະສິກຳຕົວແບບ
ຫໍສະໝຸດ
ເລື່ອງເລົ່າ
ເຮືອນຄົວລາວ
ຂ່າວສານ
ກ່ຽວກັບ
ກ່ຽວກັບພາເຂົ້າລາວ
ຊີວະນາໆພັນກະສິກຳແມ່ນຫຍັງ?
ທີມງານຂອງພວກເຮົາ
ຄູ່ຮ່ວມງານ ແລະ ຜູ້ປະກອບສ່ວນ
ປະກອບສ່ວນຄຳຄິດເຫັນເພີ່ມເຕີມ
X
Home
»
ເລື່ອງເລົ່າ
»
ໜາບປາຊິວ (ໝົກປາຊິວ)
ໜາບປາຊິວ (ໝົກປາຊິວ)
Last updated on November 23, 2024
(first published: November 23, 2024)
by Andy Souvanphakdy
ສັດນໍ້າ & ປາ
ໜາບປາຊິວ ໃສ່ໃບຕອງປີ້ງໄຟຮ້ອນໆ ຊ່ວຍເພີ່ມກິ່ນຫອມ ແລະ ມີລົດຊາດທີ່ແຊບຫຼາຍຂຶ້ນ
ສ່ວນປະກອບ
ປາຊິວ(ອາດຈະເດັດຫົວ,ໃສ້ຂີ້,ເອົາເກັດອອກ)
ຜັກນາງຕູ່
ຫົວສີໄຄ
ຫອມບົວແດງ
ໝາກເຜັດດິບ
ໃບຕອງ
ວີທີປຸງແຕ່ງ
ຊອຍຫົວສີໄຄ, ຫອມບົວແດງ, ໝາກເຜັດດິບຂະໜາດພໍດີ ແລ້ວເອົາໄປຄົນກັບປາຊິວທີ່ຕຽມໄວ້
ປຸງລົດຊາດຕາມໃຈມັກ ແລ້ວຕາມດ້ວຍຜັກນາງຕູ່ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນດີອີກເທື່ອໜື່ງ
ຫລັງຈາກນັ້ນກໍ່ນຳໃບຕອງມາຫໍ່ໃຫ້ໄດ້ຂະໜາດພໍດີງາມບໍ່ໃຫ່ຍບໍນ້ອຍເກີນໄປ
ນຳປີ້ງດ້ວຍໄຟປານກາງ ປະມານ 45-60 ນາທີ.
ສູດໂດຍ ເກດສະລິນ
Share
Prev
Previous
ແກງປາຄໍ່ໃສ່ຜັກຕິ້ວ
Next
ໝົກຮວກ
Next
See also
Lao Steamed Chicken in Banana Leaves – MOK KAI LAO
ໝົກປາຊິວ
ໝົກປາຊິວ
ໝົກປາຊິວ
Recent Stories
ຖົ່ວຂຽວ ໃຫ້ທາດໂປຣຕິນ Mungbeans protein that comes from plants
March 22, 2024
ສວນຄົວ ຄືພື້ນຖານ ສໍາລັບໂພຊະນາການທີ່ດີ Home gardens are roots for good nutrition
March 22, 2024
ຜັກອີຮຸມ ສຸດຍອດຂອງຜັກໃບຂຽວ Moringa powder: the green gold
March 22, 2024
ມາເບິ່ງວິທີຊອກຊື່ພືດຂອງຮ້ານໂດຍຂະນ້ອຍ
March 13, 2024
ທີ່ມາຂອງຊື່ຮ້ານອາຫານ ໂດຍຂະນ້ອຍ
March 13, 2024