ລາວ
English
Facebook-f
Youtube
X-twitter
Envelope
ໜ້າຫຼັກ
ຄົ້ນຫາຄວາມຮູ້ໃໝ່
ເລື່ອງເລົ່າ
ເຮືອນຄົວລາວ
ຂ່າວສານ
ກ່ຽວກັບ
X
ໜ້າຫຼັກ
ຄົ້ນຫາຄວາມຮູ້ໃໝ່
ຊະນິດພັນ
ນັກຊີວະນາໆພັນກະສິກຳຕົວແບບ
ຫໍສະໝຸດ
ເລື່ອງເລົ່າ
ເຮືອນຄົວລາວ
ຂ່າວສານ
ກ່ຽວກັບ
ກ່ຽວກັບພາເຂົ້າລາວ
ຊີວະນາໆພັນກະສິກຳແມ່ນຫຍັງ?
ທີມງານຂອງພວກເຮົາ
ຄູ່ຮ່ວມງານ ແລະ ຜູ້ປະກອບສ່ວນ
ປະກອບສ່ວນຄຳຄິດເຫັນເພີ່ມເຕີມ
X
Home
»
ຕົ້ມສົ້ມຂຽດໃສ່ໃບຂາມ
ຕົ້ມສົ້ມຂຽດໃສ່ໃບຂາມ
Last updated on November 8, 2024
(first published: November 8, 2024)
by Andy Souvanphakdy
ເຮືອນຄົວລາວ
ສ່ວນປະກອບ:
ຂຽດ
ໃບຂາມ
ຂ່າ
ຫົວສີໄຄ
ໝາກເຜັດດິບ
ຫອມບົວແດງ
ໃບຂີ້ຫູດ
ໝາກຂາມປຽກ
ວິທີປຸງແຕ່ງ
ຕົ້ມນໍ້າໃຫ້ຟົດດີ
ນໍຳ ຂ່າ,ຫົວສີໄຄ,ໃບຂີ້ຫູດ,ໝາກເຜັດ,ຫອມບົວແດງ,ໝາກຂາມປຽກ ໄປຕົ້ມກ່ອນເພື່ອໃຫ້ນໍ້າສະໝຸນໄພອອກເພື່ອຊ່ວຍດັບກິ່ນຄາວຂອງຂຽດ
ຫລັງຈາກນັ້ນກໍຕາມດ້ວຍໃບຂາມ ປຸງລົດຊາດຕາມໃຈມັກ
ແລ້ວກໍ່ຕາມດ້ວຍຂຽດ ຕົ້ມໄປເລື້ອຍໆຈົນກວ່າຂຽດສຸກດີ.
ສູດ ເກດສະລິນ
Share
Prev
Previous
5 ວຶທີທົດສອບນ້ຳເຜິ້ງແທ້ ຫຼື ປອມ
Next
ຊາປ່າ ຊ່ວຍສົ່ງເສີມເສດຖະກິດທ້ອງຖິ່ນອະນຸຮັກຊີວະນາໆພັນ
Next
See also
ອ່ອມຂຽດ
ແກງຂຽດ
Recent Stories
ທີ່ມາຂອງຊື່ຮ້ານອາຫານ ໂດຍຂະນ້ອຍ
March 13, 2024
ມາຮູ້ຈັກກັບຮ້ານອາຫານໂດຍຂະນ້ອຍ ອາຫານລາວຕາມລະດູການ
March 13, 2024
ມາເບິ່ງວິທີຊອກຊື່ພືດຂອງຮ້ານໂດຍຂະນ້ອຍ
March 13, 2024
ອາຈານເພັດລາສີ ໜຶ່ງໃນນັກຄົ້ນຄ້ວາທີ່ເປັນຕົ້ນແບບໃຫ້ຫຼາຍໆຄົນ
March 8, 2024
ຄວາມເປັນມາຂອງບຸນຫໍ່ເຂົ້າສະຫຼາກ (ຕາມເລື່ອງເລົ່າ)
September 25, 2023